ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΙΔΕΕΣ


Η ομάδα μας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας.

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών, η εταιρεία μας έχει επικεντρωθεί στην ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε επίπεδο. Η προσέγγιση που βασίζεται στον πελάτη διασφαλίζει ότι κάθε ένας από τους πελάτες θα λάβει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πριν και μετά την πώληση.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι πάντα στη διάθεσή σας για:


  • 1Παράδοση τεχνικών πληροφοριών σχετικά με την εφαρμογή του προϊόντος.


  • 2Διαμόρφωση οδηγιών σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου λιπαντικού για κάθε χρήση.


  • 3Χορήγηση MSDS και TDS για λιπαντικά SLIDER.


  • 4Διαχείριση και προώθηση των παραγγελιών σας εντός των συμφωνημένων προθεσμιών.


Η βασική μας προσέγγισή είναι να επενδύσουμε στους ανθρώπους μας. Με την εφαρμογή αυτής της πολιτικής, η εταιρεία έχει επιτύχει τα εξής:

-Οι διευθυντικές θέσεις καλύπτονται από άτομα που έχουν τουλάχιστον 10 χρόνια εμπειρίας μαζί μας.
-75% του προσωπικού παραγωγής μας έχει πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας.

Η Slider αναπτύσσει συνεχώς την εξαγωγικής της δραστηριότητα , ιδιαίτερα μετά το 2014. Η στασιμότητα της εγχώριας αγοράς, αλλά και το μικρό μέγεθός της, μας οδήγησαν στην απόφαση να εστιάσουμε στις αγορές του εξωτερικού για τη δυναμική ανάπτυξη της παραγωγής και των πωλήσεων της εταιρείας. Συμμετέχουμε σταθερά σε διεθνείς κλαδικές εκθέσεις στην Ευρώπη και την Μέση Ανατολή για την προώθηση των προϊόντων μας. Ο τομεας των εξαγωγών μας παρουσιάζει συνεχή ετήσια αύξηση σε ποσοστό , τόσο επι των συνολικών πωλήσεων, όσο και επι των όγκων παραγωγής. Τα προϊόντας μας διοχετεύονται σε πάνω απο 15 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Ωκεανίας. Ο στόχος μας είναι,ως το 2023, οι εξαγωγές μας να τριπλασιαστούν και να αποτελούν το 60% του κύκλου εργασιών μας.